Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

AVON Eyeshadow Palette REVIEW!



Ναι ναι ναι.. είναι γεγονός! Επέστρεψα! Ζητάω συγνώμη αλλά είχα εξεταστική η οποία ήταν πολύ δύσκολη και έτρεχα τόσο πολύ! Λοιπόν, κάποιες από εσάς θα είχατε δει στο facebook μια φωτογραφία που είχα ανεβάσει από ένα μακιγιάζ που είχα κάνει χρησιμοποιώντας μια παλέτα σκιών που αγόρασα από την AVON. Σας είχα πει τότε ότι θα κάνω ένα αναλυτικό blogpost και τώρα βρήκα τον χρόνο. 

Λοιπόν, η παλέτα είναι η τετραπλή παλέτα ''Smoke and Mirrors'' και την αγόρασα από stock της εταιρίας μόλις 2,90 ευρώ (η εταιρία διαθέτει stock για τους αντιπροσώπους). Τιμή τέλεια για μία τόσο ποιοτική παλέτα με 4 σκιές. Ομολογώ ότι αρχικά την αγόρασα μόνο λόγω τιμής, χωρίς να με τρελαίνουν τα χρώματα. Αλλά λέω ''τι είναι 3 ευρώ? Ας την πάρω''. Και όμως αποδείχθηκε τέλεια. Δεν πίστευα ότι θα μ αρέσει ο συνδυασμός του φιστικί με το ροζ-μπορντό! Όμως την δοκίμασα και έμεινα έκπληκτη! Καταρχήν, εκτός από την υπέροχη συσκευασία με το ροζ σχέδιο στο καπάκι, που την κάνει ξεχωριστή, ο σκιές έχουν και οι 4 πολύ καλή χρωματική απόδοση. Κατά δεύτερον, απλώνονται πολύ εύκολα! Και τρίτον, τα χρώματα είναι φανταστικά για άνοιξη ή μια πρωινή χειμωνιάτικη έξοδο! Άλλωστε το φιστικί είναι το must χρώμα της άνοιξης...

Αναλυτικά, η παλέτα αποτελείται από ένα ανοιχτό φιστικί-άσπρο, από ένα χακί-πράσινο, από ένα ανοιχτό ροζάκι και από ένα ροζ-μπορντό-φούξια! Δεν ξέρω πως να το περιγράψω! Είναι όμως τέλειο!! Έκανα ένα μακιγιάζ πρόχειρο, χρησιμοποιώντας σαν βάση το ανοιχτό ροζ, στην εξωτερική γωνία το μπορντό-φούξια, στην εσωτερική το χακί, ενώ έβαλα στο κόκκαλο το ανοιχτό φιστικί! Έβαλα μαύρο eyeliner και μάσκαρα! Εμένα μ΄ άρεσε πολύ, δεν ξέρω για εσάς, σας έχω φωτογραφίες από κάτω!

Φιλάκια κορίτσια. 
Νένα




Ααααα..... αυτή την στιγμή είμαι σπίτι μου, με την μανούλα μου, δίπλα στο τζάκι!! Κοιτάξτε και ζηλέψτε!! :-)


1 σχόλιο: