Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

BB Creams - Review



Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Τι κάνετε? Λοιπόν, αποφάσισα να κάνω τον ΄΄απολογισμό΄ μου σχετικά με τις BB creams που έχω χρησιμοποιήσει, πριν κάνουν την εμφάνιση τους οι CC και γίνουν η νέα μας τάση! Λοιπόν, το τι είναι οι ΒΒ, νομίζω το ξέρετε όλες σας. Τώρα, τι πως τις χρησιμοποιώ εγώ, είναι άλλο θέμα. 

Λοιπόν, εγώ βρήκα την χαρά μου σ΄αυτά τα προϊόντα, καθώς χρησιμοποιώ την ΒΒ μου το πρωί σαν ένα ελαφρύ make-up για να πάω στο πανεπιστήμιο. Ομολογώ ότι έχω θέμα με κοκκινίλες λόγω ακμής, αλλά με ένα κονσίλερ και την ΒΒ, το δέρμα μου είναι πολύ καλό. Τώρα, αν η ΒΒ είναι λιπαρής υφής, ή θέλω ένα αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, τότε το σετάρω με μία πούδρα. Εγώ εδώ και ένα χρόνο αυτό κάνω... Τώρα, αν είναι να βγω βράδυ, περνάω μια στρώση ΒΒ πριν το make-up, έτσι ώστε αυτό να έχει καλύτερη εφαρμογή και για ένα αψεγάδιαστο δέρμα. Πολλές φορές μάλιστα, ανακατεύω μισή ποσότητα της ΒΒ και μισή από το make up, και έτσι πάλι έχω ένα τέλειο αποτέλεσμα χωρίς όμως να βαραίνω το πρόσωπο μου. Γενικώς, για μένα οι ΒΒ αντικατέστησαν το make up και αυτό είναι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς δεν θέλω να βαραίνω το πρόσωπο μου. Τώρα, όσον αφορά αυτές που έχω δοκιμάσει, είναι αυτές που βλέπετε παραπάνω στην φωτογραφία (ΒΒ Ideal flawless by AVON, Lorea'l Nude Magnique, Garnier BB cream Miracle skin για λιπαρές επιδερμίδες), καθώς και η ΒΒ Garnier για κανονικές επιδερμίδες. Δυστυχώς η τελευταία δεν μ΄άρεσε καθόλου, γι΄αυτό και την πέταξα πριν καν την τελειώσω, οπότε δεν την έχω για να την φωτογραφίσω. Παρακάτω σχολιάζω αναλυτικά για την κάθε μία.

 ΒΒ Ideal flawless by AVON
Το τελευταίο μου απόκτημα. Την χρησιμοποιώ μόλις 3 μέρες, αλλά έχω ήδη σχηματίσει άποψη για αυτήν. Αρχικά, η συγκεκριμένη θα κυκλοφορήσει σε 20 μέρες, αλλά εγώ λόγω του ότι είμαι αντιπρόσωπος της εταιρίας, την έχω δοκιμαστικά. Η ΒΒ διατίθεται σε 6 αποχρώσεις για να διαλέξετε το κατάλληλο για τον τόνο της επιδερμίδας της. Εγώ έχω την απόχρωση Natural Beige και μου πάει γάντι. Μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλή κάλυψη αλλά όχι όσο κάποια άλλη που αναφέρετε παρακάτω. Ακόμα, αφήνει μια ελαφρά γυαλάδα που εμένα δεν μ΄ αρέσει τόσο και έτσι την σετάρω με ματ πούδρα. Σε κοπέλες με κανονικό δέρμα και όχι μικτό όπως εμένα, νομίζω θα ταιριάζει καλύτερα. Έχει διάρκεια, είναι πολύ ενυδατική, έχει SPF 15,  άλλα για μένα υπάρχουν και καλύτερες. Τέλος, νομίζω ότι το μεγάλο της μείον είναι η τιμή της, κοστίζει 10.90 ευρώ και είναι μόλις 30 ml. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω.

1 μήνας μετά (31/03/2013): Πλέον δεν την αποχωρίζομαι! Έχει γίνει το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ. Τελικά είναι απίστευτη ενυδατική και μ' αρέσει πολύ! Επίσης η κάλυψη της είναι πολύ καλύτερη από ότι νόμιζα και έχει διάρκεια. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη BB αυτό το διάστημα! Ναι, θα την ξαναπάρω!!!


Lorea'l Nude Magnique
Η απόλυτη ΒΒ κατά την γνώμη μου. Κάλυψη τέλεια, υφή όχι ματ αλλά όχι και λιπαρή. Πάντως έχει καλύτερη υφή απο την παραπάνω. Εγώ την δοκίμασα από δείγμα που βρήκα σε μηνιαίο περιοδικό, αλλά νομίζω ότι μία φορά ήταν αρκετή για να την λατρέψω. Κάλυψη σούπερ ουάου, διάρκεια τέλεια! Δεν κατάφερα να την αγοράσω ακόμα γιατί ήθελα να τελειώσω αυτήν που ήδη είχα. Λοιπόν, την έβαλα βράδυ, με ελάχιστη πούδρα από πάνω, και η διάρκεια της ήταν απίστευτη. Για μένα το μείον της είναι η τιμή (γύρω στα 13 ευρώ για 35ml) αλλά νομίζω ότι τα αξίζει καθώς μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το make-up σας. Ξέχασα να πω ότι είναι άσπρη και προσαρμόζετε στον τόνο της επιδερμίδας σας, οπότε άλλο ένα συν, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε απόχρωση που σας ταιριάζει. Υπάρχει σε ΄΄εκδοχή΄΄ για ανοιχτόχρωμες και για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Επιτέλους τελείωσε η άλλη και μπορώ να πάω να την αγοράσω. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!


Garnier BB cream Miracle skin (για λιπαρές επιδερμίδες)
 Επιτέλους τελείωσε!!! Την είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο, την χρησιμοποιούσα καθημερινά και δεν έλεγε να τελειώσει! Λοιπόν, αυτήν στην αρχή την λάτρεψα. Έδινε το πιο ματ αποτέλεσμα που έχω δει, κάλυπτε αρκετά καλά, ενώ είχε διάρκεια. Μετά όμως το ματ της αποτέλεσμα άρχισε να μην μ΄αρέσει, κυρίως γιατί χειμώνιαζε και ένιωθα ότι μου κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ξηρή και θαμπή. Πάντως είναι η ιδανικότερη λύση για καλοκαίρι που όλες ιδρώνουμε και το πρόσωπο μας είναι πιο λιπαρό. Έχει και αυτή SPF20, ενυδατική δεν θα την έλεγα, ενώ μείον είναι το ότι είναι ''πολύ πολύ υγρή'' σαν σύνθεση και αν δεν προσέξετε, θα λερώσετε σίγουρα τα ρούχα σας καθώς αν την κρατήσετε ανάποδα, τρέχει αμέσως. Ένα άλλο μείον είναι ότι υπάρχει μόνο σε 2 αποχρώσεις, άρα δύσκολο να πετύχεις τον τόνο σου. Εγώ έχω την light και είναι ανοιχτή για το δέρμα μου. Τέλος, είναι ακατάλληλη για την περιοχή των ματιών καθώς έχει οινόπνευμα και ξεραίνει αυτή την περιοχή. Η τιμή της είναι πολύ καλή, μόλις 9.99 ευρώ για 40 ml. εγώ θα την ξαναπάρω αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Garnier BB cream Miracle skin (για κανονικές επιδερμίδες)



Λυπάμαι τα 10 ευρώ που έδωσα!!! Χάλια, χάλια, χάλια...Είναι υπερβολικά λιπαρή, δεν καλύπτει καθόλου, ενώ οι 2 μόνο αποχρώσεις στις οποίες υπάρχει, δεν ευνοούν στον να την διαλέξεις! Πραγματικά είναι η μέρα με την νύχτα με την εκδοχή για λιπαρές επιδερμίδες που υπάρχει παραπάνω. Η συγκεκριμένη δεν κάνει ούτε για κοπέλες με υπερβολικά ξηρή επιδερμίδα. Είναι αυτό που λένε ''σ΄έγλυψε αγελάδα''! Χάλια τελείως! Έκανα το λάθος και την πήρα καλοκαίρι και ο συνδυασμός της ΒΒ μαζί με ιδρώτα, ήταν ότι χειρότερο! Την κράτησα μόλις 1 μήνα και την πέταξα όταν ανακάλυψα αυτήν για λιπαρά πρόσωπα. Ίσως τώρα τον χειμώνα να ήταν καλή, αλλά και πάλι, δεν είχε ούτε διάρκεια, ούτε κάλυψη. Το μόνο θετικό της ήταν η τιμή της, 9.99ευρώ για ποσότητα 50ml. Αυτήν δεν θα την ξαναπάρω σίγουρα! Προτιμώ την ΒΒ της AVON που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, και καλύτερη κάλυψη.


Εσείς ποιες έχετε χρησιμοποιήσει?
Καληνύχτα, Νένα

Υ.Γ. Αν σας άρεσε, παρακαλώ αν μπορείτε κάντε Follow στο blog. Ευχαριστώ εκ προτέρων.

10 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά στο δικό μου
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το blog σου μόλις έγινα μέλος του!!!!
    http://zoydaki1985.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. molis anakalupsa to blog sou!!polu wraio review!!
    mou kinises to endiaferon gia tin avon!
    p.s..tha xarw polu na se dw sto blog mou! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mporeis gia tin avon na enimerotheis apo tin fb selida m: https://www.facebook.com/AvonCosmeticsByNenalap?ref=hl kai n m erotiseis ekei otidipote thes!

      th peraso tora amesos! :-)

      Διαγραφή
  4. Έψαχνα ένα review για την bb της AVON γιατί θέλω να την αγοράσω!!! Σε ακολουθώ πλέον εάν θέλεις πέρνα από εδώ http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/
    φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να την παρεις! την εθαψα λίγο στην αρχη αλλα ειναι τελεια! σε ακολουθωωω! :-)

      Διαγραφή
  5. tis avon lew n t dokimasw k gw kapoia stigmi!
    wraio to blog sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή