Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Tip για εντυπωσιακό και οικονομικό Highlighter

Εγώ δεν είναι να βγαίνω από το σπίτι, κάτι καινούργιο θα βρίσκω κάθε φορά που βάφομαι. Λοιπόν, το προηγούμενο Σάββατο πήγα με το αγοράκι μου και 2 φίλες μου σε ένα κλαμπ (1 άντρας, 3 γυναίκες, ποιος την χάρη του)!! Λοιπόν, έβαλα το υπέροχο μαύρο φόρεμα που μου είχαν πάρει στα γενέθλια μου δώρο οι φίλες μου (στις 15 Ιανουαρίου), ίσιωσα μαλλιά, βάφτηκα νομίζω πολύ ωραία (κάποιες είδατε και φωτογραφίες στο facebook), και τι έμεινε?? το highlighter!! Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω.. τίποτα! Θυμήθηκα λοιπόν κάτι που έκανα κανα 2-3 χρόνια παλαιότερα, κυρίως σε καλοκαιρινό μακιγιάζ. Λοιπόν, ακούστε να δείτε πως έχει.. Σε μία συνέντευξη του Δημήτρου Γιαννέτου, τον είχαν ρωτήσει πως κάνει αυτές τις εντυπωσιακές και χαρακτηριστικές γυαλάδες της Καλομοίρας (περιττό να σας πω πόσα άτομα μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Καλομοίρα. Μέχρι και ο ίδιος ο Μαρτάκης με την Φουρέιρα σε ένα καραόκε που τους είχα συναντήσει!!). Πάλι ξέφυγα, είχε απαντήσει ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χρησιμοποιεί μια bronze σκιά στα σημεία που θέλει να δώσει λάμψη. Θυμάμαι ότι εκείνο το καλοκαίρι το έκανα συνέχεια, αλλά μετά πήρα πέρλες λάμψης και το ξέχασα. 

Μην βρίσκοντας λοιπόν το highlighter μου, πήρα την σκιά που σας δείχνω παρακάτω και έκανα υπέροχες γυαλάδες. Η σκιά που χρησιμοποίησα είναι της Beauty Line Cosmetics, σε απόχρωση 156 (στην εικόνα δεν φαίνεται καθαρά). Είναι μια πορτοκαλί-μπρονζέ σκιά με έντονη μεταλλική λάμψη και κοστίζει μόλις 2 ευρώ. Οπότε, αν δεν θέλετε να επενδύσετε σε ένα ακριβό προϊόν για λάμψεις, ορίστε μια οικονομική και πολύ καλή επιλογή. 









Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ.. Καληνύχτα!

6 σχόλια:

  1. Nena mou, fainetai poly wraia auth h skia!!!O Giannetos kapote eixe pei oti xrhsimopoiouse to Cream Color base ths Mac se apoxrwsh Hush, to opoio exw kai einai apisteuto!!!Kai epishs na sou pw oti eida photo sou sto facebook kai ontws moiazeis para poly me thn Kalomoira, xaxaxaxxa!!!POlla filakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pasxalia m dn thymamai poio eixe pei oti xrisimopoiei alla thymamai oti eixe pei gia skia!! ax s euxaristo polu!!! t glykiaaa! n pernas teleia! filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα Νένα, τώρα ανακάλυψα το blog σου! έγινα και μέλος! αυτό με την σκιά το έχω ξαναδεί και από άλλες μακιγιέρ να το κάνουν! συγκεκριμένα με την λευκή σκιά της bourgois! έξυπνο κόλπο! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να γίνεις κι εσύ μέλος στο δικό μου blog! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια ιδεα!
    Θα την αναζητησω την συγκεκριμενη σκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορεις να αναζητησεις καποια παρομοια αν δεν βρεις την ιδια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή