Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Review: AVON Anew Vitale

 (Φωτογραφία από Avon Cosmetics.gr)

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Σήμερα θα σας μιλήσω για νέα σειρά της Avon, την Anew Vitale. Νομίζω πως όλες γνωρίζετε ότι η Avon, κυκλοφορεί εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία τις σειρές περιποίησης Anew. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές σειρές που απευθύνονται στις διάφορες ηλικίες αλλά και στις ανάγκες της κάθε ηλικίας. Μάλιστα, οι κρέμες Anew είναι το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν της Avon. H τελευταία σειρά που λανσαρίστηκε, είναι η σειρά Vitale, που απευθύνεται σε σε ηλικίες 25-40 ετών. Η σειρά έχει ενυδατική κρέμα νύχτας, κρέμα ημέρας, καθαριστικό προσώπου, καθώς και κρέμα ματιών. Αξίζει να πω ότι ήδη κυκλοφορεί για τους αντιπροσώπους η ΒΒ κρέμα της σειράς (ΒΒ με τεχνολογία Anew Vitale), την οποία όμως ακόμα δεν κατάφερα να πάρω.
 
  (Φωτογραφία από Avon Cosmetics.gr)

Εγώ, λοιπόν, θα σας πω την γνώμη μου για την σειρά μετά από σχεδόν 1 μήνα χρήσης. Όπως είδατε και εσείς, στο event των GBB σε συνεργασία με την Avon, μας έδωσαν δώρο το πακετάκι 15 ημερών της σειράς, το οποίο περιέχει τις κρέμες νύχτας και ημέρας σε ειδική συσκευασία 15ml, το καθαριστικό προσώπου σε συσκευασία 75ml, αλλά και την κρέμα ματιών που είναι σε κανονικό μέγεθος! Εγώ θα σας πω ότι άνετα μπορεί να διαρκέσει 1 μήνα. Βλέπετε στην φωτογραφία τα προϊόντα, και πάμε να δούμε τις δικές μου εντυπώσεις.
 (εικόνα από Greek Beauty Bloggers.com)

Καταρχήν, να πω ότι μυρίζουν υπέροχααα! Απίστευτη μυρωδιά όλα τα προϊόντα. Όσον αφορά τις 2 κρέμες, εμένα μου έκατσαν πάρα πολύ καλά στο πρόσωπο. Έχουν και οι 2 πολύ καλή εφαρμογή, απορροφώνται αμέσως, ενώ αφήνουν μια πολύ ωραία αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο. Προσωπικά δεν μου άφηναν κάποια λιπαρότητα και αυτό μ' άρεσε πάρα πολύ, ειδικά στην κρέμα ημέρας που χρησιμοποιώ το πρωί και θέλω μετά να βαφτώ. Ένα άλλο θετικό είναι ο δείκτης προστασίας που έχουν (SPF 25). Όσον αφορά το καθαριστικό, αυτό δεν με ενθουσίασε και τόσο. Καθαρίζει μπορώ να πω πολύ καλά. Αν έχετε κάνει καλό ντεμακιγιάζ πριν, τότε δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα. Αυτό που δε μ' άρεσε, είναι ότι είναι τζελ και δεν κάνει καθόλου αφρό! Προσωπικά μ΄αρέσουν τα αφρώδη καθαριστικά, και είναι το μόνο που δεν μ' ενθουσίασε. Κατά τ΄άλλα ένα πολύ καλό προϊόν καθαρισμού με ματ αποτέλεσμα. Τέλος, όσον αφορά την κρέμα ματιών, εμένα μου προκάλεσε ελαφρύ τσούξιμο όλες τις φορές που την χρησιμοποίησα. Μάλλον γιατί απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες από την δικιά μου και ίσως είναι αρκετά ''δραστική'' για μένα. Κατά τ' άλλα και αυτή πολύ καλή. Απορροφάται αμέσως και ξεκουράζει τα μάτια.

Σαν γενική άποψη, η σειρά είναι πάρα πολύ καλή και σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά, αγοράζοντας τα προιόνταμε δικά μου χρήματα, και ειδικά τις 2 κρέμες. Ενώ θα πάρω οπωσδήποτε και την ΒΒ κρέμα της σειράς. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 20-25 ευρώ (για το κανονικό μέγεθος των 50ml) σε κάθε καμπάνια, που νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή για τέτοια ποιοτικά προϊόντα. Αν εκμεταλλευτείτε και τις εκάστοτε προσφορές, τότε μπορείτε να πάρετε όλο το σετ ακόμα πιο φθηνά. (Το καθαριστικό και η κρέμα ματιών κάνουν περίπου 10-15 ευρώ -- δεν έχω μπροστά μου μπροσούρα για να σας πω με ακρίβεια).

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προιόντα? Πως σας φάνηκε? Περιμένω τα σχόλια σας! Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με προϊόντα Avon, μπορείτε να με ρωτήσετε.

ΥΓ: Μην ξεχνάτε να παίρνετε μέρος στο Giveaway!

Καλό σας βράδυ! 
Φιλιά, Νένα

8 σχόλια:

  1. και μένα η κρέμα ματιών μου προκάλεσε τσούξιμο και δακρυζω και δεν ξέρω το γιατι !!!
    οι κρέμες πολύ ωραίες και το καθαριστικό μέτριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k gw thelw na tin dokimasw ti seira!
    krima gia tin krema matiwn!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i krema imeras k nyxtas aksizoun os dn paei!! einai polu kales! ego kaigomai n paro tin bb! ithela n tin paraggeilo xthes alla kratithika! :-P

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να είναι πολύ καλή και θέλω πολύ να την δοκιμάσω γιατί έχω διαβάσει παντού καλά λόγια!Αγαπάω AVON!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπέροχο review! ευχαρσιτούμε πολύ πολύ! ο πειρασμός είναι μεγάλος και θα προσπαθήσω να αντισταθώ αλλά δεν υποσχομαι τπτ lol =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία σειρά! Σας ακολουθούμε στο blog.
    Είμαστε οι chicates και εχουμε ενα blog μοδας.
    Θα θέλατε να ριξετε μια ματιά;
    http://chicates.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή