Σάββατο 25 Μαΐου 2013

My first AWARD - One Lovely Blog Award

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Ξέρω τι θα πείτε... Χάθηκα.... όντως.. είναι γεγόνος... Αλλά τρεξίματα πολλά! Προσωπικά θέματα, ταξίδια Βέροια-Αθήνα, που χρόνος.. Αλλά τώρα είμαι εδώ με ένα ποτ που ήθελα πάραπολύ να ανεβάσω εδώ και μέρες. Ένα ποστ που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη! Και δεν είναι άλλο απο το πρώτο βραβείο που λαμβάνω σαν blogger. Το βραβείο μου το ''έδωσαν'' όχι 1, αλλά 5 άλλες bloggers.. Πόσο ευχάριστο λοιπόν για μία κοπέλα νέα σε αυτό τον χώρο και σχεδόν άγνωστη, όταν βλέπει ότι καταξιωμένες κοπέλες την αναφέρουν στα ποστ τους.... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις:
(πατώντας στο λινκ της κάθε κοπέλας, θα μεταβείτε στο αντίστοιχο ποστ που έχουν κάνει για το βραβείο)

Και πάμε να δούμε το βραβείο! Αρχικά, υπάρχουν κάποιοι κανόνες! Αυτοί είναι:
Κανόνες για το βραβείο
1. Αναφέρεις ποιος σου χάρισε το βραβείο και τον ευχαριστείς.
2. Απαντάς στις ερωτήσεις.
3. Δίνεις κι εσύ με την σειρά σου το βραβείο σε 11 blogs με λιγότερα από 200 μέλη.
4. Ενημερώνεις για το βραβείο.
5. Ακολουθείς το blog που σου το χάρισε.

Ερωτήσεις : 
1. Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας;
2. Ποιο το θέμα του blog σας/ με τι ασχολείται;
3. Από που βρίσκετε την έμπνευσή σας;
4. Σχεδιάζετε από πριν το περιεχόμενο του blog σας;
5. Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;
6. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
7. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σας να δημιουργήσετε;
8. Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς;
9. Ποια είναι τα χόμπι σας;

Πάμε να δούμε και τις απαντήσεις μου!!

Ερώτηση 1
Απάντηση: Ο λόγος που ξεκίνησα το blog μου δεν είναι άλλος από την μεγάλη μου αγάπη για τα καλλυντικά, την ομορφιά και γενικά των χώρο του μακιγιάζ! Πάντα μ' άρεσε να ασχολούμαι με το μακιγιάζ και από μικρή με θυμάμαι να πειραματίζομαι με τα καλλυντικά της μαμάς μου. Με θυμάμαι όταν δεν είχα τι να κάνω, να βάφομαι! Και μπορώ να πω ότι από μικρή τα πήγαινα πολύ καλά! .Όταν μεγάλωσα και άρχισα να αγοράζω τα δικά μου καλλυντικά, ήμουν τόσο χαρούμενη. Ακόμα και τώρα όταν παίρνω ένα νέο προϊόν, κάνω σαν μικρό παιδί. Αυτό με οδήγησε να ξεκινήσω να παρακολουθώ blogs από άλλες κοπέλες και τελικά να πάρω την απόφαση να κάνω και το δικό μου.

Ερώτηση 2
Απάντηση:  Όπως καταλάβατε το blog μου ασχολείται με θέματα ομορφιάς! Κυρίως με reviews για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, με ενημέρωση σχετικά με θέματα ομορφιάς, αλλά και κάποια tips. 

Ερώτηση 3
Απάντηση: Από που βρίσκω την έμπνευση μου??? Μμμμ.. δεν ξέρω! Μάλλον από τον ενθουσιασμό μου για κάποια πράγματα που μαθαίνω, για προϊόντα που αξίζουν, και θέλω να το μοιραστώ με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά και από την απογοήτευση μου για κάποια προϊόντα ή κάποια πράγματα που δεν με ικανοποίησαν. Όσον αφορά το τελευταίο, η έμπνευση μου είναι να προλάβω να ειδοποιήσω και άλλες κοπέλες για κάποια προϊόντα που τελικά δεν άξιζαν να αγοραστούν και να διαφημιστούν τόσο. Αυτή είναι η έμπνευση μου!

Ερώτηση 4
Απάντηση: Το περιεχόμενο έρχεται αυθόρμητα νομίζω... Κάποιες φορές έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα που θες να κάνεις, αλλά η έμπνευση και παρόρμηση της στιγμής, σου αλλάζει τα σχέδια! Και νομίζω ότι το αυθόρμητο είναι και πιο ωραίο!

Ερώτηση 5
Απάντηση: Ιδέες??? Πολλές!!!!! Ακόμα, όμως, προσπαθώ να προσαρμοστώ σ' αυτό που λέγεται blogging.. Θέλω πολλά πράγματα να κάνω αλλά χρόνο δεν βρίσκω. Θέλω να κάνω περισσότερα reviews, περισσότερα tutorials, και φυσικά περισσότερα giveaways! Θέλω να ξεκινήσω κι ένα project με review για διάφορες μάσκαρες που έχω αλλά ακόμα προσπαθώ να το οργανώσω.

Ερώτηση 6
Απάντηση: Δύσκολη ερώτηση και στεναχωριέμαι που θα το πω, αλλά πολύ λίγες ώρες... Έχω τόσο τρέξιμο με το πανεπιστήμιο που ασχολούμαι 2-3 φορές την βδομάδα. Και για ν καταφέρω να ανεβάσω ένα ποστ, περνάνε πολλές μέρες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Ερώτηση 7
Απάντηση: Η καλύτερη στιγμή για μένα είναι το βράδυ. Η στιγμή που παίρνω το laptop και κάθομαι στο σαλόνι να χαλαρώσω. Το να γράφω είναι όντως χαλάρωση. Με κάνει να ξεχνάω την κούραση της ημέρας και να ηρεμώ.

Ερώτηση 8
Απάντηση: Ο κόσμος θέλω να ξέρει ότι είμαι 21 χρονών, είμαι φοιτήτρια Διαιτολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, είμαι αρκετά γλυκατζού και τρελαμένη με την μαγειρική (όσο και αν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που σπουδάζω), έχω σχέση 2 χρόνια και παραμένω φουλ ερωτευμένη, έχω μια υπέροχη παρέα εδώ στην Αθήνα και μια σούπερ κολλητή απο το Λύκειο (Λινάκιιιι <3), ο έρωτας μου ο μεγάλος (μετα το αγόρι μου) είναι ο 2χρονος ανιψιός μου, μ' αρέσει να με πειράζουν αρκεί να ξέρω ότι ο άλλος το κάνει πάνω στην πλάκα και όχι γιατί είναι κακόβουλος, και τέλος, ασχολούμαι με το blogging και τα καλλυντικά όχι γιατί είμαι ψώνιο και δεν έχω άλλες ασχολίες, γιατί είμαι άμυαλη, χαζή ή ηλίθια (όπως έχω ακούσει),αλλά γιατί σαν γυναίκα, μ' αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και με κάνει να νιώθω όμορφα!

Ερώτηση 9
Απάντηση: Χόμπι δεν θα έλεγα ότι έχω πολλά γιατί τρέχω αρκετά. Μ' αρέσει όμως να μαγειρεύω, να πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου ή τον έρωτα μου, να βλέπω ταινίες με το αγοράκι μου μετά από μια κουραστική μέρα, και τέλος, να ''καίγομαι'' στο ίντερνετ με τις ώρες. Ο υπολογιστής είναι όλη μέρα ανοιχτός. Είτε διαβάζω, είτε κάνω εργασία, είτε απλά θέλω να περάσει η ώρα μου, ο υπολογιστής δεν κλείνει ποτέ!

Οι κοπέλες που θα δώσω το βραβείο και θέλω να απαντήσουν στις ερωτήσεις, είναι:

Έκανα 12 κοπέλες tag, ενώ έλεγε 11, αλλά ξεχάστηκα και δεν ήθελα να διαγράψω κάποια!!

Ευχαριστώ όλες τις κοπέλες που μου έδωσαν το βραβείο για άλλη μια φορά, καθώς και τις κοπέλες που θα μπουν στον κόπο να κάνουν το βραβείο που εγώ τους έδωσα. 
Καληνύχτα σε όλες!
Φιλάκιααα! :-*


11 σχόλια:

  1. aww glukes apantiseis ! Thank you :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ego s euxaristo pou isoun mia apo tin kopeles p m edose tin eukairia n miliso gia mena! :-P

      Διαγραφή
  2. ειιιι... μόλις ανακάλυψα το blog σου..πολυ ομορφο, έγινα εννοείτε και μέλος του.. συγχαρητήρια για το βραβείο...
    Φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια για το βραβειο! καλή επιτυχια στην εξεταστική που πλησιαζει και να σου πω..βαλε και κανα διατροφικο τιπ ε> Χιουστον εχουμε προβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. s euxarsto polu koritsaki m!! thelo more n valo alla akoma den exo ptyxio k den thelo n paro kanenan sto laimo m! :-P

      Διαγραφή
  4. σου έχουμε και εμείς βραβείο εδώ---> http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια,έχεις βραβειάκι και από εμένα! :)

    http://bargainjunkiebybarbie.blogspot.gr/2013/06/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή