Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Έρωτας με την πρώτη ματιά -> Bioten Γαλάκτωμα Σώματος με cocoa butter and macademia oil

Δικαιωματικά μου ανήκει ο τίτλος της χειρότερης blogger!!! Έχω να κάνω ανάρτηση σχεδόν 1 μήνα :-( Ζητάω συγνώμη αλλά έπεσαν υποχρεώσεις, τρέξιμο, ένας γάμος, εξεταστική... Ελπίζω να είστε όλες καλά! :-)


Το σημερινό ποστ, αναφέρετε σε ένα προϊόν που έλαβα την προηγούμενη βδομάδα και πραγματικά έχω ερωτευτεί!! Είναι το Body Nutrients-Γαλάκτωμα σώματος μεταξένιας λάμψης της Bioten! Ένα προϊόν με το πιο υπέροχο άρωμα που υπάρχει!! Είναι ένα γαλάκτωμα σώματος για ξηρά προς κανονικά δέρματα, 100% φυσικό, χωρίς paraben, χωρίς paraffin ή colorant, με βούτυρο κακάο και macademia oil! Το άρωμα του είναι σαν ανάμιξη σοκολάτας με βανίλια και καραμέλα!! Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο μα πόσο ωραίο είναι! Ειλικρινά το λάτρεψα!! Ενυδατώνει πάρα πολύ καλά το δέρμα (η συσκευασία αναφέρει μέχρι και 48 ώρες), έχει πολύ ελαφριά σύνθεση που απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα, δίνει μια πολύ ελαφριά λάμψη, και το κυριότερο? Το άρωμα του μπορεί να κρατήσει μέχρι και 4-5 ώρες!!! Πραγματικά θες να το φας αυτό το γαλάκτωμα!!! Εγώ ψάχνω ευκαιρία κάθε 3 και λίγο να το χρησιμοποιώ και να βάζω λίγο, μόνο και μόνο για να το μυρίζω. Μπορείτε να το βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ ή στο Hondos Center. Τιμή δεν γνωρίζω καθώς μου το έστειλε η εταιρία, αλλά όλες ξέρουμε πόσο προσιτά είναι τα προϊόντα της Bioten.

Αν θα το ξαναπάρω??? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! Θα πάρω 2-3 μπουκάλια μην τυχόν και δεν το βρίσκω! Ειλικρινά ένα ακόμα υπέροχο προϊόν με την αξιοπιστία της Βioten. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!! Περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας...

Καλό σας απόγευμα!! :-*

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ειλικρινά τρέξε αύριο στα hontos να το πάρεις! Πήγα σήμερα αλλά δε είδα τιμή! είναι ότι πιο υπέροχο έχω δει σε μυρωδιά!

      Διαγραφή
  2. to dokimasa...san murwdia mou arese!!alla meta sto derma mou evgaze mia pikrila :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια? προφανως εχει ν κανει με το δερμα της καθε κοπελας.. :-(

      Διαγραφή
    2. nai sigoura!!!!!dustuxws den mou tairiaxe :(
      isws ton xeimwna na to xanadw...to kalokairi me tin zesti den mou pane ta entona arwmata k murwdies!

      Διαγραφή
  3. Κατ αρχην εγω ειμαι χειροτερη απο σενα!Εχω πολυ περισσοτερο καιρο να γραψω στο blog μου!Οσο για το γαλακτωμα θα το δοκιμασω οπωςδηποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη ξερεις ποσο σ αγαπαω, για σενα κανω την καρδια μου πετρα κ δεχομαι ν μοιραστουμε το βραβειο! :-P

      Διαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση!!!Μπορεις να επισκεπτεις το blog μου και να μου πεις τη γνωμη σου??(Ειναι καινουριο).... http://greektipsandtricks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι απλά εθισμός <3
    www.beautyisallaround6.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή