Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ERRE DUE: Silky Eye Pencils






Απεργία μεταφορικών αύριο, όχι εξεταστική άρα χρόνος για blogpost... Χθες ανέφερα την τρέλα μου με τα κραγιόν, σήμερα όμως είπα να σας μιλήσω για μια άλλη κατηγορία καλλυντικών που λατρεύω. Εννοώ τα μολύβια ματιών. Σε καθημερινή βάση, όταν πηγαίνω στο πανεπιστήμιο, σίγουρα θα φορέσω την ΒΒ κρέμα μου, ρουζ, μάσκαρα και θα διαλέξω ένα απο τα πολλά μολύβια ματιών που έχω, του οποίου η απόχρωση θα ταιράζει με τα ρούχα μου.. Άρα χρησιμοποιώ καθημερινά μολύβια ματιών! Δεν θέλω σκιές πρωινιάτικα.. Νομίζω ότι ένα χρωματιστό μολύβι είναι ότι πρέπει.. Για να μην μακρυλογώ όμως, έχω πολλά μολύβια, σε διάφορα χρώματα.. Τα αγαπημένα μου όμως, με διαφορά, είναι τα Silky Eye Pencils της ERRE DUE (μετά, σε απόσταση αναπνοής είναι τα μολύβια της Avon). 

Δεν έχω λόγια γι΄αυτά τα μολύβια.. Είναι τέλεια. Γράφουν απίστευτα, υπάρχουν σε υπέροχα χρώματα, είναι πολύ πολύ μαλακά (κατάλληλα για εσωτερικό ματιού ή για να σβησίματα), πράγμα που εγώ λατρεύω. Δεν αντέχω τα σκληρά μολύβια που κοκκινίζει το μάτι σου από την πίεση μέχρι να καταφέρεις να βγάλει χρώμα! Κοστίζουν μόνο 5,50ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και θα τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών. Δεν ερεθίζουν τα μάτια ενώ η διάρκεια τους είναι απίστευτη!! Δεν έχω κάτι αρνητικό γι΄αυτά τα μολύβια.. Ίσως μόνο ότι τελειώνουν αμέσως αν τα ξύσεις πολλές φορές... Αλλά τα συστήνω ανεπιφύλακτα! Παρακάτω αναφέρω τα χρώματα που έχω.. 

Τα νούμερα είναι: 01 (το πιο μαύρο μολύβι που έχω δει!), 21 (υπέροχο μωβ), 15 (φανταστικό ασημί για καλοκαίρι), 29, 45, 46(ένα μπλε υπέροχο μολύβι με glitter).

Παρακάτω παραθέτω εικόνες και swatch.





Ελπίζω να σας άρεσε το post μου..
Καλό Βράδυ..
Νένα

2 σχόλια:

  1. πολυ ωραια συλλογη εχεις.τα μολυβια της erre due τα αγαπω πολυ.εχω το 46 και ειναι πραγματι σουπερ χρωμα.Δες το 71 και το 33 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με προκαλείς να πάω να τ πάρω!!! χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή