Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

GBB: AVON Event με Αχιλλέα Χαρίτο





Καλησπέρα! Λοιπόν, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι' αυτό το post! Προχθές παρευρέθηκα στο event των Greek Beauty Bloggers σε συνεργασία με την Avon. Ένα event στο οποίο ήταν guest καλεσμένος ο ένας, μοναδικός και απίστευτος Αχιλλέας Χαρίτος! Ήταν το πρώτο μου event σαν blogger και μάλιστα στην λατρεμένη μου AVON, μιας και είμαι και αντιπρόσωπος της εταιρίας. Το event αφορούσε μόνο beauty bloggers και κληρωθήκαμε 60 για να πάμε (δυστυχώς ήμασταν τελικά μόλις 35). To ραντεβού ήταν στις 4, βρέθηκα με την αγαπημένη μου Κατερίνα στην Παλλήνη και περπατήσαμε μαζί. Αργήσαμε λίγο μέχρι να το βρούμε (ήταν κρυμμένο κάπου μέσα στον Γέρακα), εκεί περίμεναν και άλλες κοπέλες, γνωριστήκαμε αμέσως και ήμασταν έτοιμες για ένα φανταστικό 3ώρο. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία τον τελευταίο καιρό..


Αρχικά μας μίλησαν οι υπεύθυνοι πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων. Μας ανέφεραν την ιστορία της AVON, καθώς και τον παράδοξο τρόπο που ξεκίνησε το 1886 από έναν πλασιέ βιβλίων (τον David McConnell) που έδινε δώρο γυναικεία αρώματα σε κάθε πελάτισσα. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, βλέποντας την απήχηση των αρωμάτων που έδινε δώρο, ξεκίνησε την μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία άμεσων πωλήσεων και 126 χρόνια μετά, το 2012, αναδείχτηκε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στις πωλήσεις προϊόντων μακιγιάζ. Απίστευτο και όμως αληθινό! Είδαμε ένα υπέροχο βίντεο για τις εγκαταστάσεις στην Αμερική αλλά και το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων. Να πούμε ότι η AVON ήρθε στην Ελλάδα το 1989 και έχει καταξιωθεί στο χώρο του μακιγιάζ και περιποίησης. 





Στην συνέχεια ο κύριος Μπαλαμός Αντώνης (περιφερειακός διευθυντής της Avon, και μάλιστα στην περιοχή όπου είμαι και γω!), μας ανέφερε τις ευκαιρίες κέρδους που έχεις μέσω της εταιρίας και η δυνατότητα που δίνεται στους αντιπροσώπους για ένα επιπλέον εισόδημα. Κάτι που εγώ βέβαια ξέρω μιας και είμαι αντιπρόσωπος εδώ και 3 μήνες!  Παρόλα αυτά, μας μίλησε για την δυνατότητα να έχουμε το δικό μας κατάστημα και να εργαζόμαστε σε ωράριο που εμείς θέλουμε αλλά και όσο εμείς επιθυμούμε. Ακόμα, μας επισήμανε την εγγύηση προϊόντων της AVON, σύμφωνα με την οποία η πελάτισσα αν δεν μείνει ικανοποιημένη, μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός 1.5 μήνα (2 καμπάνιες) και να πάρει πίσω εξ' ολοκλήρου όλο το ποσόν που αγόρασε το συγκεκριμένο προϊόν! Τέλειο αν αναλογιστούμε πόσα προϊόντα έχουμε μετανιώσει που αγοράσαμε αλλά δεν μας δέχτηκαν ποτέ την επιστροφή τους.

Η συνέχεια ήταν αυτό που όλες περίμεναν! Αναφέρομαι βέβαια στον Αχιλλέα Χαρίτο!:-) Μας ανέφερε για τα χρώματα της άνοιξης, ενώ έκανε ένα υπέροχο μακιγιάζ σε χρώματα που εμείς αποφασίσαμε με προϊόντα AVON. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Μας έδωσε συμβουλές μακιγιάζ που ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες, καταρρίψαμε μύθους (όπως ότι δεν χρησιμοποιούμε ενυδατική πριν το make up το πρωί, την απόχρωση του make up την εξετάζουμε στον λαιμό, αλλά και ότι το σχήμα των ματιών μας νοιάζει και όχι το χρώμα για ένα ωραίο μακιγιάζ και για την επιλογή των χρωμάτων). Ο ίδιος είναι τόσο απλός άνθρωπος.. Αστειεύτηκε μαζί μας, γέλασε, μας πείραξε.. Ένας άψογος επαγγελματίας που όμως δεν είναι καβαλημένος (ας μου επιτραπεί η έκφραση!). Μετά είχαμε διάλειμμα για κουτσομπολιό αλλά και καφέ.


Στην συνέχεια, η κυρία Παυλίνα Κωσταντάρα μας μίλησε για τις 2 εκστρατείες της εταιρίας. Την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού αλλά και κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Ομολογώ ότι αν και ήξερα κάποια πράγματα για τις 2 εκστρατείες, εντυπωσιάστηκα με το πόσες γυναίκες έχει βοηθήσει η εταιρία. Ένα συγκινητικό βίντεο ολοκλήρωσε την παρουσίαση. Ακόμα, μας ανέφερε για τα προϊόντα που κυκλοφορούν για την στήριξη του κινητού μαστογράφου όπου έχει αγοράσει η ίδια η εταιρία και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου εκατοντάδες γυναίκες να προλάβουν αυτό που λέγετε καρκίνος του μαστού. Μάλιστα, η εταιρία έχει βοηθήσει 269 γυναίκες να προλάβουν τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο. Τα προϊόντα που στηρίζουν την καμπάνια είναι το ροζ ημερολόγιο, κάποια κολιέ αλλά και πολλά άλλα από τις πωλήσεις των οποίων οι αντιπρόσωποι δεν έχουν καμία μα καμία προμήθεια. Τα έξοδα δίνονται εξ' ολοκλήρου για τον κινητό μαστογράφο. Όσον αφορά την δεύτερη εκστρατεία, υπάρχουν επίσης προιόντα, τα έσοδα των οποίων στηρίζουν την εκστρατεία.






Στο τελευταίο κομμάτι της παρουσίασης και του event, έγινε η παρουσίαση των νέων προϊόντων. Των προϊόντων που τώρα λανσάρονται ή θα λανσαριστούν τους επόμενους μήνες. Μας μίλησαν για την νέα BB cream (για την οποία σας έχω κάνει ποστ), για τα υπέροχα νέα κραγιόν Perfect Kiss (θα σας κάνω ποστ για αυτά), για την νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας Anew Vitale, καθώς και για άλλα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, και τ οποία θα σας δείχνω κατά καιρούς. Τέλος, μας ανέφεραν για το πρωτοποριακό προϊόν που θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι. Ένα προϊόν που δεν έχει ξανακυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και θα κάνει πάταγο. Stay tuned!






Πριν φύγουμε, πήραμε από μία τσαντούλα δωράκια (η τσαντούλα είναι από μία άλλη εκστρατεία της AVON για το περιβάλλον)! Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα με τόσα που ήταν. Δείτε τα στην φωτογραφία και θα έρθει αναλυτικό ποστ για πληροφορίες σχετικά με το καθένα τις υπόλοιπες μέρες.






Πέρασα υπέροχα! Όχι μόνο έμαθα πράγματα και πήρα κάποια δώρα, αλλά το σημαντικότερο, γνώρισα γλυκύτατες κοπέλες, μίλησα μαζί τους, και με κάποιες ξέρω θα κρατήσω και επαφή. Αυτό είναι η αξία του blogging, να έρχεσαι με επαφή με άλλα άτομα με το ίδιο πάθος με σένα. 

Σ' ευχαριστούμε Avon.
Καλό βράδυ.... 

*Θα χαρώ πολύ να γίνετε μέλη στο blog μου από το εικονίδιο που βρίσκεται δεξιά. Ευχαριστώ!
 

24 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ !!!
    ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡφα
    ΦΙΛΙΑ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σου είπα ότι ήταν τέλεια! το ημερολόγιο είναι δικό σου!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο πόστ! Χάρηκα κι εγώ πάρα πολύ που σε γνώρισα!!! Καλή σου νύχτα και πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nena se euxaristw polu gia to sxolio!! fainetai na ta perasate polu wraia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ma ti uperoxi photo einai ayti pou mou travikses, kallitexniki,
    nomizw prepei na sou steilw to mail mou na mou ti steileis...
    Yperoxo post Nena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxax!! s arese?? na stin steilo! skepsou oti edo einai k ligo kommeni k dn fainetaik polu kala!! kaka t psemata, kalos o fotografos, alla t montelo kalytero!!

      Διαγραφή
    2. hahaha no way ama to xeis agapiti san fwtografos ti na pei to montelo.... de vlepw kai to mail tou blog sou...telospantwn,
      to diko maw allaboutlife3@gmail.com <3

      Διαγραφή
    3. tha stin steilo tora amesos! an exeis fb, kane me ekei add! Nena Lapatina!

      Διαγραφή
  6. Wonderful post...I like your blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin???
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ohh thanks!!! you are swetty! i follow you not only via bloglovin but also via GFC! Have a nice day!!! Nena :-*

      Διαγραφή
  7. Like your blog :) If you want to visit mine we can follow each other on bloglovin? Let me know I'll follow back :)

    http://thegirlwithacateyesunglasses.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thank you sooo much for the follow,dear.^^
    Follow you back on bloglovin and gfc,too.
    Lovely greets

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα όλη μέρα!!!
    Διάβασα το blog σας, καθότι όχι μόνο είμαι αντιπρόσωπος AVON αλλά αγαπώ τα καλλυντικά!!! :-)
    Πήρα το θάρρος να σας ρωτήσω κάτι….
    Οπως προείπα, είμαι αντιπρόσωπος AVON και τώρα ψάχνω άτομα που να αγαπόυν εξίσου το αντικείμενο και να φτιάξω μια ομάδα!
    Με λίγα λόγια, ψαχνω άτομα που να ενδιαφέρονται να γίνουν αντιπρόσωποι της AVON και να βγάζουν έξτρα χρήματα (να σου αναφέρω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το 44% το κέρδος)

    Ηθελα την βοήθειά σας με οποιονδήποτε τρόπο….
    ΑΝ ξέρετε καποια κορίτσια που να ενδιαφέρονται ή και εσείς ακόμα!

    Και εξυπακούεται πως πάντα είναι καλοδεχούμενα τα άτομα που απλά θέλουν να αγοράσουν προϊόντα AVON :-)
    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

    Φιλικά,
    Χριστίνα
    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ AVON (ck.atelier@gmail.coom)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κοριτσάκι μ! Σ ευχαριστώ για κα τα καλά σου λόγια! Μάλλον δεν πρόσεξες ότι ανέφερα ήδη 3 φορές ότι είμαι αντιπρόσωπος AVON. απλά το συγκεκριμένο μπλογκ έχει γίνει για να λέω γενικά τις απόψεις μου για κάποια προιόντα και όχι για προώθηση της AVON. Γι αυτο τον λογο εχω κανει μια σελιδα στο facebook. Αν αναφερομαι σε προιοντα AVON ειναι γτι εχω πααααααααρα πολλα και όχι για να την διαφημίσω. Θα χαρω να τα πομε προσωπικα και να σε βοηθήσω αν μπορώ να αυξησεις την πελατεια σου και να κανεις την δικια σου ομοδα. Αλλά όχι εδώ στο μπλογκ. Μπορεις να μ στειλεις στο nena_lap123@yahoo.gr.
      Καλο σου απογευμα.
      Φιλια, Νενα

      Διαγραφή
    2. sorry gia t lathakia sto apo pano mnm, apla kollaei t pliktrologio!!! :-(

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα Νένα!! :)
    Μόλις τώρα βρήκα το blog σου και είδα οτι δεν ήμουν μέλος παρόλο που απο το event που είχαμε πάει είχα μαζέψει κάποια links!! Μόλις έγινα άρα θα τα ξαναπούμε!!
    Καλό μεσημέρι, φιλιά πολλά!! :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή