Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

My first Zampple Shopping! --> Εντυπώσεις!




Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες ακούω παντού για το Zampple! Λέω λοιπόν ''θα ψάξω να δω τι είναι αυτό που όλοι έχουν πάθει τρέλα''... Και βρήκα.... Είναι, λοιπόν, μια λέσχη καταναλωτών στην οποία δίνεις μια συμβολική ετήσια συνδρομή (36.90 ευρώ) και πας κάθε μήνα στο κατάστημα τους στο Σύνταγμα, και διαλέγεις 6 προϊόντα απο κάποιες κατηγορίες προϊόντων, με μόνη υποχρέωση να αξιολογήσεις τα προϊόντα που πήρες εντός 20 ημερών. Τα προϊόντα αυτά είναι τρόφιμα, απορρυπαντικά, προϊόντα περιποίησης, κ.ά. και στην ουσία παρέχονται δωρεάν από τις εταιρίας πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στην αγορά, για να δουν μέσα από τις αξιολογήσεις την απήχηση αλλά και να βελτιώσουν τα προϊόντα τους!

Το μόνο που κάνεις, είναι να μπεις στο στην ιστοσελίδα τους και να κάνεις μια on-line προεγγραφή. Στην συνέχεια, εντός 30 ημερών, μπορείς να πας στο κατάστημα, να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου και να καταβάλλεις την ετήσια συνδρομή. Αυτομάτως παίρνεις την κάρτα μέλους και μπορείς να κάνεις τα πρώτα σου ψώνια. Μετά, πας κάθε μήνα μόνο με την καρτούλα σου και παίρνεις τα προϊόντα σου!

 
Αυτό έκανα και γω σήμερα! Επειδή είδα ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και οι θέσεις περιορισμένες, είπα να μην χάνω χρόνο και σήμερα πήγα για ενεργοποίηση αλλά έκανα και τα πρώτα μου ψώνια! Μαζί μου γράφτηκε και ο αδερφός μου. Το μαγαζί είναι πολύ όμορφο ο χώρος ευχάριστος, το προσωπικό πολύ ευγενικό. Ένα μεγάλο μπράβο τους. Ποικιλία προϊόντων δεν μπορώ να πω ότι είχε και τεράστια, αλλά είχε πολλά προϊόντα που άξιζαν! Εμείς διαλέξαμε κάποια τρόφιμα, κάποια ποτά (οι μπύρες ήταν το προϊόν-δώρο), 2 υγρά απορρυπαντικά για το πλυντήριο, ένα σαμπουάν.. Εγώ πήρα μία κρέμα σώματος NIVEA, αλλά αυτό που με ενθουσίασε είναι η νέα 24ωρη ενυδατική της GARNIER! Διάλεξα αυτήν για λιπαρές επιδερμίδες που υπόσχεται ματ τελείωμα. Ματ τελείωμα δεν δίνει, αλλά είναι τέλεια και έχει και πολύ ωραίο άρωμα. Τα πραγματα που πήρα κόστισαν περίπου 25 ευρώ, οπότε ήδη έχω ''βγάλει'' την μισή μου συνδρομή. Σίγουρα παίρνεις πίσω τα 37 ευρώ και με το παραπάνω!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να με ρωτήσετε. Ακόμα, σε περίπτωση που θέλετε να γραφτείτε, μπορείτε να πείτε κατά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής ότι σας σύστησα εγώ (nena_lap123@yahoo.gr) και να πάρετε κάποιους πόντους και εσείς, και εγώ. Οι πόντοι βοηθάνε στο να παίρνεις περισσότερα προϊόντα από ένα όριο και πάνω. 

Ελπίζω να σας άρεσε το post.
Καληνύχτα!



Y.Γ. Μην ξεχνάτε να γίνεστε μέλη στο blog μέσω GFC (το κουμπάκι θα το βρείτε δεξιά). Στα 100 μέλη θα έχουμε GIVEAWAY!

3 σχόλια: